obSCENE er tilbage!

Så har vi klaret den 28/7 og jeg har endelig fået kæmpet mig igennem økonomien, oprydning, mails osv. så NU er det tid til at go public med hvor awesome det hele ser ud for obSCENE!

Det her bliver også lidt en takketale, for der har været en masse fantastiske mennesker inde over, som har hjulpet og støttet obSCENE tilbage på sporet!

Først og fremmest skal obSCENE crewet have en kæmpe tak og uendelig meget ros for at komme den 28/7 og hjælpe mig med at få hele showet til at kører perfekt! De skønne mennesker arbejder fantastisk mange timer, uden løn i nogen fysisk form, i metallens navn!

Dernæst er der de 6 fantastiske bands der kom den 28/7 og spillede helt gratis, for at støtte obSCENE til at tjene et pænt overskud! Downswitch, Electric Hellride, Narkodart, Roarback, The Last Messenger og Vanir skal have en kæmpe tak for at komme den aften. Uden dem var støtteshowet ikke blevet til noget!

Gæster og faste hævi hoveder skal også vide vi er yderst taknemmelige for at I kom og støttede os! Vi har følt en stor støtte og fået skulderklap fra gæster. Det har hjulpet både finansielt men også på humøret til at vi selv valgte at kæmpe videre!

Nelson Can, det danske awesome pigeband, havde hørt om det der var sket på obSCENE. Selvom de ikke selv spiller metal så valgte de at ringe rundt og samle penge ind, så på årets Roskilde festival gav de obSCENE 4 vokal mikrofoner!

Gimle SoundTjek havde lavet en indsamling i baren og samlede en fin sum penge ind til at støtte obSCENE! – Vi holder sammen i Roskilde!

Råstof Roskilde, som ejer vores bygning og lejer den til os, har valgt at stryge vores husleje! Så har vi fået færre udgifter, derved også flere penge til at erstatte det tabte!

Rabalder 2012 holdte et fedt arrangement på Musicon, hvor obSCENE fik lov til at sælge øl for dem, hvor al overskuddet gik til obSCENE!

Ungepuljen i Roskilde valgte at støtte os finansielt, så vi havde penge til at arrangere støtteshowet den 28/7!

Paramount DIY har støttet og hjulpet os rigtig meget! De har lånt os arbejdskraft, gear, tid osv.! Og jeg kan kun opfordre til at komme til deres festival den 10-12. august 2012, på Eriksvej 40C, 4000 Roskilde (samme sted som obSCENE!).

Udover alle disse skønne mennesker og deres fantastiske hjælp. Så havde jeg også søgt Tuborgs Grønne Fond om støtte til nye mikrofoner – det er noget dyrt gejl!

Nu har jeg så fået svar fra Tuborgs Grønne Fond, de vil gerne gøre obSCENE grønnere ved at give os til nye mikrofoner! Og det gør det endnu mere fantastisk at være ansvarlig for obSCENE, for nu er vi satme sat tilbage på sporet og INGEN kan stoppe Metal toget når vi først kører!!

Jeg vil gerne takke jer alle personligt også! – Det gør arbejdet som ansvarlig meget sjovere når man ved at folket står bag og støtter obSCENE!

 

Tak til:

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.