Indbrud hos obSCENE

Hej Folkens,

Obscene i Roskilde har været offer for indbrud.

Tirsdag nat er der nogen der har sparket en branddør ind i Paramount bygningen. De er gået ind og  har sparket døren op til obSCENE’s rum, hvor de har gennemrodet ALT. Det er tydeligt at se at de har ledt efter penge og andet af større værdi, da hele vores rum var vendt på hovedet og rystet!

De har taget:
– ca. 50 rammer øl
– ca- 50 hele flasker sprut
– alle vores mikrofoner
– alle vores t-shirts
– handsker og engangsheldragter (til f.eks. at male i uden at få maling på tøjet)
– en masse små ting

i alt for ca. 25.000 kr!

Og jer der kender obSCENE ved at vi ikke holder show for at tjene penge, og vi bruger penge på bedre og fede bands til jer gæster. Men efter dette indbrud er vi så hårdt ramt at vi virkelig skal kæmpe for at overleve 🙁
Vi kan kun få en forsikring som dækker lydudstyr, og den er simpelthen for dyr!

Men vi i crewet er opsat på at kæmpe for obSCENE!, og gøre alt hvad vi overhovedet kan for at få os tilbage på sporet igen! Vi håber at i vil støtte os med at komme over det.

Hvis du ved noget om dette indbrud vil vi bliver ekstremt glade for at hører om det, vi prøver at finde ud af hvad der er sket. Vi tager imod alle slags tip, om du vil skrive det på Her, via mail, facebook, en seddel til showet, vi tager glædeligt imod alt. Vi acceptere selvfølgelig hvis du vil gøre det annonymt og vi sørger selvfølgelig for fuld annonymitet hvis det er ønsket!

Planerne for obSCENE nu er:
– en sommer støttekoncert (se hjemmeside for mere info)!
– prøve at skaffe penge til nye mikrofoner
– prøve at skaffe penge til nye t-shirts, med nyt logo!

Ser du nogen går med obSCENE crew t-shirt, som IKKE er crew, vil jeg meget meget meget gerne vide det!

Kontakt kan forgå via mail til : roed@obscene.dk

Jeg vil også gerne appellere til alle vores fantastiske gæster om, at forsætte med at komme og støtte os igennem denne krise! – Vi har brug for støtten og ikke mindst sammenholdet, så vi kan vise dem at der skal mere til at lukke obSCENE!

Efter megen efterspørgsel har vi nu gjort så I fantastiske gæster som gerne vil støtte os kan lave en donation til obSCENE. Det vil foregå anonymt og via bank. I må selvfølgelig også MEGET gerne komme til vores shows og støtte os sådan! – Vi laver ikke forskel og er super glade for ALLE vores gæster.

I kan donere til:
Reg. nr. 0683 og Konto nr. 0002383144

Og I må meget gerne skrive “donation” i emnefeltet.

– Vi takker på obSCENE’s vegne!

Derudover vil jeg på hele obSCENE crews vegne gerne sige til dem der stjæler fra en FRIVILLIG organisation :

Gid I kvæles i VORES øl!!

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *