10 års fødselsdag

HIP HIP HURRA! For 10 år siden så obSCENE dagens lys for første gang. Det var ikke en helt problemfri start; første show havde folk misforstået som en swingerfest, hvor de mødte op iklædt læder og kæder.
Siden da har der været aftener med fuldt hus og aftener stort set kun med crew. obSCENE har sørget for, at mange danske metalbands fik en chance for at komme op fra undergrundsmiljøet og ud på de store scener.
Vi har været igennem den ene ombygning efter den anden, og Paramount har dannet rammen for os hele vejen igennem. Nu er vi kommet tilbage til den ”originale” størrelse, som koncertsalen også havde tilbage i 70’erne.
obSCENE har overlevet indbrud, hvor der blev stjålet for omkring 50.000 kr., men vi fik stablet et støtteshow på benene, som var en KÆMPE succes – obSCENE blev reddet af bands, gæster og crew. Som det ser ud nu, overlever obSCENE, og vi kæmper videre for at støtte dansk metal!
Vi vil denne dag fejre obSCENE på den mest fantastiske måde, og fylde aftenen med gamle kendinge, oceaner af bajere og en fandens masse heavy m/
Bands:
BILLY BOY IN POISON
Moderne dødsmetal i dit fjæs, som gæstede obSCENE i deres og vores unge dage!
NARKODART
Vores gamle husorkester, som smadrer alt og alle med deres selvironiske garage-punk! http://www.bandbase.dk/narkodart/
DJ’s:
DJ Doom
TBA
Dørene åbner  kl. 20.00 Indgang 50 kr.
Vi tager IKKE imod Dankort!
13.12.27
This entry was posted in Shows. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.