Frivillige søges!

obSCENE søger nye frivillige!

Lige nu søger obSCENE nye frivillige til at være en del af vores velfungerende crew!

Det er den naturlige gang for frivilligt arbejde, at folk skal videre og ikke længere har tid til at arbejde frivilligt. Vi søger derfor engagerede nye crew medlemmer, som vil være en fast del af obSCENE. Man får chance for at udnytte og udvikle kompetencer, samt er vi åbne for forandringer og nye ideer, så vi i fællesskab holder obSCENE opdateret og sørger for at alle for en god oplevelse.

Når man er frivillig kan det godt være en lang dag/aften/nat, med klargøring, 8 timer med vagter og 2-3 timers rengøring. Det er heller ikke altid kun de fede ting man skal, nogle skal jo gøre rent på toilettet!

En dag/aften/nat på obSCENE består i at vi møder ca. kl. 17.30 og får bestilt mad. Der skal stilles borde, stole, skilte osv. frem og baren skal fyldes op damt lydprøver for bands. Selve showet starter kl. 20.00, under showet er der 3 steder man kan få vagter:

Garderoben: Hvor der oftest står 3 personer, en til at tage imod penge, tjekke ID og give gæster armbånd på. En til at tage imod tasker og jakker, samt give dem retur. Og en til at visitere og tjekke gæsternes tasker og lommer for stoffer, våben, drikkelse osv.

Udenfor: Hvor der oftest er 2 personer, som går rundt og tjekker at der er ro og orden, og at der ikke ligger en som har drukket for meget.

Baren: Hvor der str 2-3 personer, som sælger øl, drinks osv.

– Efter et show skal der gøres rent og det gør vi om natten/morgenen efter showet. Hvorefter vi tager ned i byen og spiser noget mad!

Har du spørgsmål eller er interesseret kan du kontakte mig på:

Roed@obscene.dk

Jeg vil gerne vide din alder, hvor du kender obscene fra, evt. hvor længe du har kommet på obscene og selvfølgelig kontakt informationer.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.