Indbrud på obSCENE og i Paramount bygningen

Hej Folkens,

 

Vi står i den uheldige situation at vi har haft indbrud i Paramount bygningen, hvor nogle har brudt ind i obSCENE’s rum og taget vores øl, alkohol, t-shirts og ikke mindst vores mikrofoner!

 

De har taget for over 20.000 kr. og det er meget at erstatte for sådan et lille spillested som os. Vi kan ikke garantere at vi kan forsætte som spillested da vi kun kan få en forsikring, som er MEGET dyr. Vi gør alt hvad vi kan, men vi appellere til vores skønne gæster om at kontakte os hvis de høre noget om dette indbrud. Dette kan selvfølgelig ske annonymt enten via mail, facebook, en kommentar her på siden, at komme til vores shows og ligge en seddel i baren, hvad du end har lyst til 🙂

 

 

Jeg vil også gerne appellere til alle vores fantastiske gæster om, at forsætte med at komme og støtte os igennem denne krise! – Vi har brug for støtten og ikke mindst sammenholdet, så vi kan vise dem at der skal mere til at lukke obSCENE!

 

Derudover vil jeg på hele obSCENE crews vegne gerne sige til dem der stjæler fra en FRIVILLIG organisation :

Gid I kvæles i VORES øl!!

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.