En stor tak skal lyde til vores webmaster Rada som af uransagelige årsager endnu engang har spildt timer af sit liv på at opsætte ObSCENE hjemmesiden. Bare en skam at undertegnede her har haft for travlt med at høre Warrant dagen lang og stå og nikke genendende med denimvest og korslagte arme til fee døø når natten faldt på. Indtil der kommer lidt mere struktur på den gode gamle ObSCENE hjemmeside, så er her det du behøver at vide samt hvor du kan sende dine spørgsmål hen.

I Januar takkede jeg , Jane, af som hovedansvarlig og gav dermed stafetten videre til Kamilla og Ulrik. Det har været en sand fornøjelse at være en del af ObSCENE igennem årene, og jeg kan bare ikke sige nok tak til både de frivillige, bands og ikke mindst alle gæstende som har lagt deres tid og surt tjente penge for at kunne drive noget så smukt som et 100% frivilligt non-profit undergrundsspillested kun for metal i hjertet af Roskilde. TAK!

Kamilla og Ulrik vil stå for den daglige drift, ligesom Tuk og jeg gjorde det i sin tid. Helt konkret ser det således ud:

Hovedansvarlig

Kamilla Roed

Roed@obscene.com

Booking og PR

Ulrik P. Rasmussen

obsceneroskilde@gmail.com

Til sidst vil den kvikke internetbruger have opdaget at vi har fået vores gamle domænenavn obscene.dk tilbage – vi siger tak til Rada som udnyttede chancen og fik fravristet domænet fra den tjekkiske pornohjemmeside, som i sin tid snuppede det fra os, da jeg glemte at betale domænet. Undertegnede lover aldrig at glemme det igen.

This entry was posted in Shows. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.