… Og kaaager til

ObSCENE fylder 7 år d. 27. december, og traditionen tro runder vi året af med at kaste et åndssvagt fedt show i nakken på jer! Vikingerne fra Vanir har meldt deres ankomst, og byder op til heavydruk i nisseland imens wannabe-punkerne fra Narkodart giver dine trommehinder en verbal afstraffelse som du sent vil komme dig over.

Som traditionen byder det tænder ObSCENE-crew op under den sorte gryde og disker op… med døds-glögg til de første gæster.

Entré for hele herligheden er kun 40 rigsdaler og dørene åbner kl. 20:00. Musikken starter kl. 22:00 og festen fortsætter lige til den årle morgen. Så kom glad!

Invitér meget gerne dine venner og alle dem du kender til eventen på Facebook.  Vi værdsætter det i høj grad!

Vi vil også gerne lige bruge lejligheden til at takke alle, som har støttet os ved at møde op til vores koncerter det forgangne år. I har ikke blot været med til at sikre, at vores unikke spillested har kunnet køre rundt, men også været med til at give en masse små danske bands en chance for at spille live på en scene med Danmarks absolut bedste og mest energiske publikum. Tak!

This entry was posted in Shows. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.